fredag 5 mars 2010

Just "Du" är sjuk i huvudet!!!!

Hälften av jordens befolkning beräknas snart vara mentalt störd enligt psykiatrin, och varför säger dem det?

Att sälja psykiska sjudomar..

.. är bland det mest inkomstbringande affärsidéer som finns på planeten idag...
.. Att vara ”normal” har inget inkomstbringande mening, i att tjäna pengar på människor ...

Vad som var bondförnuft förr och som var normalt i ett liv, kallas nu för GÅ TILL PSYKIATRIN, vanliga mänskliga åkommor har fått en stämpel, ett psykiatriskt namn med ett nummer, som var och en av oss ibland kan få i livets olika skeenden.

# Blyghet, heter numera "Social ångest (300.23)"
# Hemlängtan, heter numera "Separationsångest (309.21)
# Om man är lite disträ har man plötsligt "ADHD (314.9)
.......Sedan några på engelska, orkade inte översätta..
# ”Loss of a loved one”, heter nu mera ”Major Depressive Dissorder (296.2)”
# ”Suspicion”, Heter nu mera ”Paranoid Personality Disorder (301.00)”
# ”Ups & Downs”, Heter nu mera ”Bipolar Disorder (296.00)”

Alt detta skall botas genom att du som person skall köpa medicin (droger). Det finns så att säga medicin som sägs dämpa din ”ångest” mot din ”sjukdom”..

4.3 miljon kronor i minuten

Är vad psykiatrin i världen kostar.. totalt 330 miljarder dollar (2 310 000 000 000 kronor) årligen världen över och denna marknad drivs, trots att man inte har ett 100% botemedel till en som har ”blyghet, hemlängtan, eller lite disträ” för och dra med en mycket grov ”kam” över det hela..

Av medicinerna dör..

Det psykiatrin hänvisar till så dör ca 42 000 människor årligen, samt att ca 700 000 människor per år får felbehandling och går in i en verklig psykos/ångest o.s.v...

Psykiatrikerna har också fått skolan att tro inlärnings- och ordningsproblem beror på fel ”kemisk balans i hjärnan”... som egentligen är ”vi har blivit för slöa att umgås med våra barn och undomar”.

Trots det pumpar politiker miljarder in i psykiatrin undrandes över varför folk inte börjar må bättre. Detta för att psykiatriker kräver mer och mer pengar då fler och fler blir ”pkykiskt sjuka” just mest kanske beroende på att vi ibland kan känna oss ”Blyghet, hemlängtan och disträa av oss”, då vi tror som individ att jaha... nu mår jag dåligt, måste ha medicin för de e ”Socialångest, Separationsångest, eller ADHD”.

Källan till informationen

Här en film i gällande ämnet ovan, för Er som tycker att jag svamlar :-D
Hyperlänk till
marketing-of-madness-introduction

Egna funderingar...

Visst finns det folk som verkligen är psykiskt sjuka, men idag känns det att allt man gör är ”psykiskt-sjukt” och man klassas som mentalt störd och måste få hjälp för minsta lilla.. med det klart, om folk ser en marknad att kunna håva in pengar, eller för egen fördel på något vis, så sker tyvärr detta. Förut botades det inte av medicin, det botades med ”Hej kära du, hur mår du, kom hit så skall du få en kram”, nu för tiden är det ”Ta denna tablett, 3ggr om dagen, så jag kan tjäna pengar på dig”.


Mvh
Johan Norberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar